2 DONDE VAS ITA: LA FI D'UN PROJECTE

LA FI D'UN PROJECTE

24 enero 2006


Explicar el que es va viure i el que va passar a l'expedició de l'Aconcagua sin esponsor.com no es la finalitat d'aquest relat, ja que per això varem fer un petit diari de Bitàcoras a la pàgina web: www.alaconcaguasinesponsor.com .

La idea per tant, serà intentar explicar allò que va significar per mi.
La idea de l'Aconcagua va sorgir a partir d'un petit projecte que voliem assolir un grup d'amics, i com a tal voliem que aquest es dugués endavant de la forma mé autosuficient possible, d'això en poden parlar molt els nostres familiars, companys i amics, que al cap i a la fi van patir les seves conseqüències, tant quan estavem aquí com quan estavem allà.
Treballar en quelcom que no domines sempre és dificil i fixar-te un repte com el que ens vàrem fixar possiblement més..... no únicament consistia en fer la feina ben feta sino que també haviem de demostrar que aquesta s'havia fet bé.
Al final el projecte es va quedar a 50 metres de cim, el temps un factor incontrolable ens va fer possar punt i final a aquesta aventura a escasos metres de la meta.
Posiblement una de les decisions més complicades que una a pres durant la vida, potser per sort o per desgracia la vaig pendre sola i tot i que una part del subconcient s'esforça en fer-me creure que la desició va ser l'encertada, molt possiblent, si la història es repetís actuaria de forma molt diferent.
Un somni de molts anys, molts esforços invertits i possiblement les il.lusions de molta gent que ens seguia i ens recolçava es van quedar en el mateix lloc en que una gira cua.
Algú, no se qui ens va explicar que ens havia faltat la "guinda" del pastís, però que la feina més laboriosa es fer realment el pastís, ja que sense aquest no hi ha "guinda" per possar. Nosaltres vam aconseguir fer el mes difícil i ens va quedar per posar la "guinda" o la mitat d'ella, i no perque nosaltres haguèssim fracasat o ens haguèssim quedat sense forces a l'últim moment.
Simplement vam pensar que la vida esta per davant de qualsevol meta i que res no s'ho val abans, i menys quelcom que no es mourà i sempre estarà allà.
"Hasta la victoria siempre"

No hay comentarios: