2 DONDE VAS ITA: L'ESGLESIA DEL MAR

L'ESGLESIA DEL MAR

20 septiembre 2007


L'ESGLESIA DEL MAR

Ildefons Falcones de Sierra

Editorial:
Grijalbo
Edició:
1era 2006
Pàgines:
669
ISBN:
978-84-25340-03-1
Estat: Disponible
Propietari: Lizquies


L'esglesia del mar posiblement es l'esglesia més bonica de Barcelona. Durant molt temps oblidada dins d'un barri que dequeia lentament.

L'emergència del barri, amb bars, restaurants i pubs, juntament amb obres com l'esglèsia del mar han donat una nova imatge a aquesta part oblidada de Barcelona i la seva història.

Gran novel.la que explica la construcció d'aquesta esglèsia intercalada amb la vida d'un ciutadà de la ciutat. Com aquest evoluciona, com passa pels seus moments més àlgids i per als seus moments més miserables.

La història de Catalunya s'intercala en aquest llibre ple de llocs per on passejar, per on reviure la nostra història i on deleitar-nos de moments. Es un llibre per disfrutar mentre es camina pel Born, és un llibre per disfrutra mentre s'asseu a la platja de la Barceloneta, o be contemplant la ciutat de Barcelona des de Montjuic.

Aquest llibre va provocar que poc temps després de la seva lectura, vaig anar fins a a l'esglèsia de Santa Maira del Mar i vaig asseure contemplant la seva bellessa arquitectònica

Ellos también hablaron...

No hay comentarios: