2 DONDE VAS ITA: AQUEST COP SI, AL CIM DEL PERDIGUERO

AQUEST COP SI, AL CIM DEL PERDIGUERO

18 noviembre 2006





Doncs després de gairebé un any vaig tornar al Perdiguero, aquest cop el motiu era ben diferent, consistia en la segona trobada alaconcaguasinesponsor.com

Moltes coses eren diferents aquest cop, degut a la meva estada al País Basc, per motius de feina, jo feia la primera aproximació amb els bascos Javier, Aitor i Dani.

Després de una impresionant pallissa fins a Benasque, ens vam retrobar amb l'expedició catlana, Jorgito i Javier Santamaria i las rubias.....

Vam sopar a una sidreria, típica de Benasc, ja que la freqüentem per tal que ens donguin de sopar a altes hores de la nit. Normalment sol ser l'únic lloc, i amb els preus que tenen doncs no ens extranya

Vam tornar a fer vivac a la caseta que hi ha abans d'hospital de Benasc, dormint poques hores, ja que la nit anterior haviem acabat de sopar i haviem decidit anar a descobrir la marxeta de la zona, ja que no la coneixem prou be.

La sorpresa del matí va ser veure que tot i tancar el cotxe amb clau, ens haviem deixat una porta oberta... evidentment era la porta d'en Dani.

A les 9.00 del matí vam començar a pujar cap al Perdiguero per Remuñe, al principi el ritme era fort per part de tota l'expedició, així es que vam decidir parar a menjar alguna coseta i descansar. Mentre feiem fotos.

Un cop superat el primer llac, posiblement la boira regnant ens va trencar el ritme totalment, ja que aleshores vam comença a anar molts lents. Vam estar apunt de fer mitja volta a no ser que uns catalans baixaven del cim i ens van dir que adalt sortia el sol.

La desició va ser la correcta, ja que l'expectacle del cim poques vegades el pots disfrutar tal i com ho vam fer, pero també es veritat que a la muntanya no es pot anar amb boira i per tant ho haurem de tenir en compte per properes vegades.

La baixada va ser ràpida, ja que s'ens va fer fosc i no podiem contemplar el paisatge, apart teniem presa ja que tots pensavem en el deliciós sopar que ens menjariem a Benasque i les copes de després.

Tot això regat amb unes meravelloses copes de cava patrocinades per l'Aitor, degut a que a l'Aneto va pujar el seu primer 3.000.

No hay comentarios: