2 DONDE VAS ITA: A MONTSERRAT SENSE ESPONSOR

A MONTSERRAT SENSE ESPONSOR

10 marzo 2007


Es tractava de la primera visita dels sinesponsor a Montserrat, venien els companys vascos a passar un cap de setmana escalant en aquestes maravelloses muntanyes.


La veritat es que tot va anar sobre el que ja estava previst, cap a les 21.00 hores trucaven indicant que estaven entrant a Barcelona, així es que els vaig anar a trobar per anar a sopar a casa i cervesseta de benvinguda.


Al dia següent ens esperava en Zruspa i la Helen i la Carmen i el Manolo per anar al Jardinet, allà es van fer les primeres trepades, alguns fins i tot van provar de fer de primers!!! aixó si, a tots ens va venir de gust provar aquell 6a que teniem a la dreta i molts ho van fer d'allò molt be.


A la tarda ens vam dirigir a fer agulletes, l'agulla seleccionada era la màquina del tren, on tots vam coronar per l'aresta Brucs. Alla ens vam trobar amb la Yolanda, la Maribel i en Manel, de manera que finalment erem un bon grup de gent tibant a Montserrat.


Abans de deixar la zona, vam decidir anar al "moro" a veure un te a la menta!!!!


Vam tornar a BCN amb escopetejats, ja que ens haviem de dutxar i després haviem quedat amb els cosins per anar a l'Esquinica, com no, bon lloc on es menja i es veu a bon preu i barat, i després????? BCN la nuit!!!!


Al dia següent més d'un portava una resaca interesant, aixó va comportar que no distingissim els gorros que teniem que atacar, així es que la volta per Montserrat va ser d'allò més divertida!!! Finalment vam conseguir arribar a la Magdalena Inferior i fer dues vies llargues més, per tal de donar una mica d'ambient a la història.


El cap de setmana s'acabava, aíxí es que ens vam acomiadar fent l'última birreta al hotel del Bruc i planejant les próximes sortides a la muntanya.

No hay comentarios: