2 DONDE VAS ITA: ESCALADA A PRADES

ESCALADA A PRADES

03 marzo 2007

Aquest cap de setmana tocava escalada spider, i vam decidir anar a descobrir alguna zoneta nova, i aquesta va ser la història (explicada per Anna, alias spider subvenció)

El sol va sortir amb dos clàssics de la carretera "necessito un cafe" i "estic que no m'hi veig, ahir vaig estar de festa", tot rematat per un em passo la continua per incorporar-me al carril central.

Al arribar a la zona varem decidir dirigirnos al refugi de la Mussara, abans d'aventurar-nos a la busqueda de les vies. El refu es un encant i la noia que el regenta més. Ens va explicar on podiam anar que estigués resguardat del vent i que estigues al nostre nivell, o almenys el que pensavem que teniem. També ens va indicar com arribar a les vies.

El fet es que varem marxar del refu en la direcció equivocada, i gairebé arribem a Reus!!!. Un cop a la zona de párking varem arribar sense cap problema al sector que ens havien indicat. La troballa de les vies va ser un pel més divertit, que vam començar a caminar sense mirar la paret, de manera que ens vam saltar les vies, vam passar una bona estona intentant endevinar a on estavem, fins que després de molta estona vam arribar al sector corresponent, i a peu de via el seu nom.

Per començar varem escollir un quart i un parell de cinquillos, que penjaven de la mateixa reunió, però un cop allà adalt la reunió no estava!!! finalment vam deixar un mallón adalt de la via Kompresa con Kantos i gestos.

La tarde va transcorre molt plàcidament, al nostre estil, amb comentaris agradables del tipus, Anna que l'escarbat et pillarà, o vaja com puja la molt guarra, menjant i tot, però per que xapes aquí????? L'arbre que teniem a peu de via te un magnific record de nosaltres!!!!

Finalment es va fer tard, així es que varem baixar a reus a deixar a una de les components de l'expedició i les altres cap al refu que al dia següent tocava trekorientació

No hay comentarios: