2 DONDE VAS ITA: LIBERTAD CONDICIONAL

LIBERTAD CONDICIONAL

21 enero 2009



Despues del arresto domiciliario, llega la libertad condicional, es decir, continúo privada de libertad por la bota walker, pero sujeta a obligaciones, tales como ir a trabajar y hacer mi visita diaria al fisio.

La verdad es que tenía ganas de volver a ser útil a la sociedad, o más bien a mi empresa, que al final es la que me paga el sueldo a final de mes. Ahora vuelvo a tener una rutina diaria, ya que cada mañana mi padre me acompaña hasta el trabajo y posteriormente me viene a recoger.

En la oficina, pues 8 horas de trabajo en el ordenador sin parar, acuificándome en una barrera hidràulica que me esta constando diseñar y que no quiero saber si funcionará o no. Espero ese día poder estar presente, y si funciona.... buf, si funciona fliparé.

Luego, después de trabajar al fisio, a por una sesión de torturas, allí está él, agarrando mi pie y aprentado y estirando sin parar, hasta que grite, pero a veces eso no es suficiente y espera a que llore.

Finalmente a casa, a ducharme, cenar y a la cama, de esta manera mientras duermo el dolor se hace más llevadero y no necesito tomarme un ibuprofeno...

Pero creéis que todo es tan sencillo?

Pues no, mi día a día esta semana se ha visto influenciado por un ataque de úlcera, y a todo esto la pregunta es saber el motivo, y ya no se si son los dolores de cabeza de mi barrera hidráulica, los dolores de las sesiones del fisio, el espanyol que no gana ni por casualidad, los ascensores estropeados, los cambios de horarios del médico....

Mientras tanto me consuelo leyendo libros....


5 comentarios:

mycompass dijo...

Anim Laura!!!
...per cert que és una barrera hidraulica?? :-)

Dani

lizquies dijo...

A poc a poc!!!!

Doncs una barrera hidràulica com be diu el seu nom es una barrera d'aigua!

Tot Montmeló dijo...

Bah, quant de cuento... ¬¬'
Ara, que la teva contestació al pobre Dani ha estat esmerada eh... anda que...
Per cert, saps què? El dia 4 he d'anar al despatx de la profe que m'ha posat un -6 a fer-li un "treballet especial", i si se'l faig bé, em posarà un 9 (que és la vertadera nota que he de tenir). Has vist?? Me les empesco totes eh?? ^^

Tot Montmeló dijo...

Ah, i la solució que troves a tot és la bona: llegir, sí, sí, ja fas bé. I sobre l'Espanyol, ja vas veure l'actitud contra la púrria, només mantenint aquella actitud, ancara que de qualitat no en tinguem, ens salvarem. Hem de pensar així, si no, malament... Ara, això sí, un davanter, si us plau...

lizquies dijo...

Ostres, potser em vaig confondre de Dani i per això aquesta resposta.... el que passa es que per a mi barrera hidràulica te dos definicions.

a/. barrera d'aigua (i l'enten tothom)
b/. Haig de començar a explicar conceptes hidrogeològics (no ho enten ningú).

D'altra banda, agrairia que no expliquessis en aquest blog, que fas "treballets especials per pujar nota".

a/. Que s'enten per "treballet especial?"
b/. anar al despatx de la profe a fer-li un treballet especial.....olora malament.
c/. Aquest blog està penjat a la web en horari restringit.

Per últim haig de dir que l'espanyol em va sorprendre molt gratament, crec que es el millor partit que hem vist aquesta temporada i part de la pasada. Sortir de Montjuic sense cap gol va ser molt bo, i si fem alguna cosa positiva a Valladolid.... un empat ja m'està be, començaré a creure amb l'efecte pochettino.

I si, tens raó, ens fa falta un davanter, ja que com be diu el meu company de seient, no marquem un gol ni a l'arc de Sant Martí, això si, si es wapo, millor que millor. Molts equips tindran unes banquetes envidiables, però nosaltres tindrem la més wapa: Poche, Sergio Sánchez, Jarque, Román, Nico.... uf, si ara entenc perque sóc de l'espanyol.