2 DONDE VAS ITA: VIATJAR EN BUSINESS CLASS

VIATJAR EN BUSINESS CLASS

24 septiembre 2005

Aquestes son les principals diferencies de viatjar en classse turista i pagar classe turista però viatjar en business class per overbooking.

Quan entres et donen el bon dia i et somriuen, si viatges en classe turista només et donen el bon dia.

Quan vas a possar les teves coses al portaequipatges, hi ha un noi que ho fa per tu, a classe turista t'has d'espavilar i si pesa molt has de buscar ajuda entre els passatgers.

Quan tothom a pujat a l'avió, per fer temps et donen una copeta de cava. A classe turista encara no ets ningú i et miren amb mala cara.

Abans de despegar et donen uns carmels per a que el tràngul sigui més suportable, a classe turista continuen passant de tu.

El recolçabrassos es increiblement gran i no l'has de compartir amb l'acompanyat, a classe turista més val que siguis el primer en arribar al seient, si no t'has quedat sense ell.

Dos persones per filera, a classe turista on mengen dos en mengen tres.

Els lavabos són d'us limitat, els 4 privilegiats que han pagat més i el capità, a classe turista la densitat per lavabo augmenta per 100.

Surts de l'avió menjant un àpat, que ells li diuen snack, que no et fa falta sopar, evidentment amb coberteria de primera classe, a la classe turista únicament els hi han donat una beguda.

La barra es lliure, a classe turista no et pots pendre la barra lliurement.

Tot això sense comptar més espai entre les cames, televisió, diaris.....

En fi, que estic encantada de viatjar en classe business, i ara penso jo, com li explicaré jo a IBERIA, que a AEROLINEAS em tracten millor?

No hay comentarios: