2 DONDE VAS ITA: L'EFECTE MARIANO

L'EFECTE MARIANO

06 noviembre 2005

A escalar aquell dia vam anar en David, l'Anna la Christelle i jo. Aquest cop el sector escollit va ser el del Faraó de baix. Després de la parada sagrada per l'entrepà de truita a la francesa, arribem a peu de via cap a les 11h. Comencem fent un IV i un V.

Les vies en general són disfrutones, tot i que els principis tenen algun pas difícil. De fet en el V, algú va estar a punt de quedarse a 50 cm del terra sense pujar més, però després d'una intensa lluita ho va conseguir.

Posteriorment van arribar en Mariano i la seva part contratant. Es van instal.lar i van començar a fer vies al nostre costat, mentres nosaltres seguim escalant, algunes disfrutant més que els altres... Podriem dir que Spider Subvención va trobar quelcom nou en aquella paret ja que els grits de plaer que sortien de la seva boca així ho constataven.

Les altres dues spiders vam intentar sentir el mateix pujant un 6a, però no va ser posible, així es que haurem de continuar amb vies d'aquest nivell per intentar sentir almenys una quarta part del que ella sentia.

Esperem que algun dia ens expliqui, ja que el que va passar en aquella paret actualment són suposicions. Va ser l'arribada de Mariano? o be la qualitat de la roca de Montserrat.

El fet es que en Mariano estava desconcertat amb aquells crits de plaer procedents de l'escaladora, per tant no es d'extranyar que la part contractant estigués de mal humor, ja que en Mariano presentava evidències de falta de concentració importants.

Finalment varem marxar desitjant sort a en Mariano i cap al Bruc que el bar está obert.

No hay comentarios: