2 DONDE VAS ITA: CAIAC A TAMARIU

CAIAC A TAMARIU

10 septiembre 2006


Doncs gairebé ja estem acomiadant la temporada de caiac a la costa brava, i aquest cop varem decidir anar a la costa de Tamariu. Allà fariem una ruta on sortiriem de la platja de Tamariu i aniriem a Aigua-Xelida, punta des Banc, Cala Marquesa, Pas dels pins, la cova del bisbe i la cova d'en Gispert.

La sortida va ser d'allò més entretinguda, ja que durant tota la navegació teniem un petit alicient, i es que la mar estava mogudeta i això provocava que el domini dels caiacs fos més complicat i evidentment a l'hora més entretingut.

La visió de la Costa Brava des del mar es quelcom especial i únicament aquells que ho podem gaudir som capaços d'entendre la maravella que tenim.

L'excursió va tenir un sol pero, i es que a la cova d'en Gispert ens van dir que no hi anèssim ja que les onades eren suficientment grans i petava molt, ben segur que podriem entrar però no sortir.

Al final del dia, després de l'esforç ens esperava un arròs negra i una vacaineta a la platja per fer baixar tot el que haviem menjat.

Segurament que fins un altra o be fins a la temporada que ve.

No hay comentarios: