2 DONDE VAS ITA: EL CAP I EL PASSARELL A MONTANISELL

EL CAP I EL PASSARELL A MONTANISELL

03 febrero 2007

SITUACIÓ: Sector occidental de la Serra de Sant Joan a l'Alt Urgell


DIFICULTAT: D sup V+

LLARGADA: 275 m

ON APARCAR EL COTXE: Un cop a Coll de Nargó agafem la carretera que va cap a Tremp i Isona, fins a la pista de Prats-Montanisell-Sallent, sempre en direcció a Prats fins trobar un revolt a l'esquerra on podrem deixar el cotxe.

INTINERARI: L' inici és clar, amb una placa que possa el nom de la via i una segeta indicant la direcció del primer parabolt.

1 tirada: Just després de passar la primera plaqueta, arribem a una paret on tot i tenir bones mans i bons peus, haurem de fer una pujada atlètica. Possiblement el pas més complicat de la via. 30 m, III, V+, IV+.

2 tirada: Petit diedre cap a l'esquerra fins trobar una feixa, que la continuarem caminant fins la reunió. 35 m, IV-, I.

3 tirada: Anirem cap a l'esquerra fins a un extraplom que l'evitarem per l'esquerra amb un petit diedre senyalat amb un parabolt. Posteriorment anirem cap a la dreta per arribar a la reunió. 45 m, V-, IV, IV.

4 tirada: Sortim recte amunt, sobre un gran pont de roca, just desrpés trobem una placa que recorrem cap a la dreta fins a uns matolls de boix que recte ens faran arribar a la reunió. 35 m. V-, V, IV+.

5 tirada: Recte amunt per una serie de plaques i resalts fins que arribem a un sostre, el qual flanquejarem cap a la dreta fins a la reunió al costat d'una sabina. 30m. IV+, IV, III.

6 tirada: Sortim per l'esquerra de la reunió per unes plaques, fins arribar a una fissura diagonal que ens portarà cap a l'esquerra. Possem cinta i marxem cap a la dreta en diagonal per sota d'un petit resalt fins a la reunió. 30m, IV+, IV, IV.

7 tirada: Pugem un diedre que va en diagonal cap a l'esquerra un pel exposat, passat aquest tram arribem a un tram amb boixos amb molta pedra solta. 25 m, IV, IV, III.

8 tirada: Pugem cap amunt fins a un petit resalt des del que veiem l'antena, el pugem per un petit diedre i arribem a dalt. 40 m, III, V-, III.

DESCENS: Agafem la pista de les antenes que ens portarà un altre cop al cotxe

COMPANYS D'ESCALADA I CORDADA: Roger, Helena, Alba, Carme, Yolanda i Manolo.

+ A DIR: Com sembla ja una costum, baixem de nit, però es evident, la via és molt llarga, som 7 persones i hem començat cap aprox. a les 12.00 o més tard. Al final però molt bones sensacions, tot i que hem passat una miqueta de fred al final.

QUE RECOMENEM: Porteu fissurers i friends, per assegurar algusn passos.


No hay comentarios: