2 DONDE VAS ITA: ESTRENANT LA TEMPORADA D'SKI

ESTRENANT LA TEMPORADA D'SKI

08 diciembre 2005

Doncs si, ja ha arribat la neu i amb aquesta les pistes d'esquí ja han obert, per tant únicament calia fer una cosa, anar i comprovar el seu estat, i la veritat es que no va defraudar....

Anecdòticament, l'entrada a Andorra es va fer sense cues, així és que a les 9.18 teniem el forfait comprat, únicament faltava pijar i a començar a baixar pistes com desesperats!!!! La neu estava excel.lent, de fet una meravella, i com el dia no acompanyava degut al mal temps, doncs gairebé no hi havia ningú a les pistes, be de vegada en quant en segons quin sector una mica d'acumulació, però el més important que es pujar als remuntadors es feia sense cap tipus de problema.

Una esquiada intensa, ja que no varem parar fins a les 4.15, faltava ben poquet perque tanquèssin les pistes, i quin final, el fet es que algú va decidir acabar l'esquiada anant per neu verge i..... be, una aposta que teniem feta sobre caigudes, la qual anava guanyant jo durant tot el dia, la vaig acabar perdent. Jo sempre em defensaré que es més complicat controlar esquis llargs que curts..... però crec que una imatge val més que mil paraules.

Finalment compres per Andorra, accidentades gràcies a l'incendi de l'hotel Valira, però finalment varem complir els objectius del dia, així es que de baixada cap a casa després d'un gran dia.

No hay comentarios: