2 DONDE VAS ITA: SOC INVENCIBLE A IGUALADA

SOC INVENCIBLE A IGUALADA

11 diciembre 2005



El lema de la cursa era " Si llegas serás invencible, si no habrás fracasado", així es que consistia en fer els 10 km superant tota mena d'obstacles i acabar la cursa, no hi havia cap altre requisit.

La veritat es que al començament tot va anar molt bé, la veritat es que millor que be, ja que amb en César ens vam dedicar a anar darrera de tothom i avançar quan podiem, de fet l'únic problema que varem tenir després dels 5 primers km va ser una mini bassa d'aigua congelada i fètida.

Davant de tanta "mariconada" i tenint en compte que ni tan sols ens haviem embrutat, al passar per l'avituallament vam passar.....i a partir d'aquí es quan comença la diversió.

Només passar l'avituallament tenime que atravessar un riu, però res de fer-ho de banda a banda, l'organització ens havia preparat una carrera de 100m a través d'ell i més val que no fem comentaris de com estava l'aigua, i si creiem que allò era el pitjor doncs no..... al final hi havia un túnel, d'uns 50 metres on el fang arribava a on arribava, i poder atravessar-lo s'ha convertit en el miracle de la cursa.

Ningú sortia indiferent del túnel, però això ha fet que les últimes proves hagin estat menys exigents, ja que després de superar el túnel..... Estic traumatitzada!!!!!

El fet es sóc invencible, he arribat a la meta amb un temps de 1h 33min. i viva que al cap i a la fi es el que importava d'aquesta carrera.

Per verue les fotos de la cursa: http://www.buffeternalrunning.com/gallery/

No hay comentarios: