2 DONDE VAS ITA: ÚLTIMES PROVES ABANS DE L'ACONCAGUA

ÚLTIMES PROVES ABANS DE L'ACONCAGUA

18 diciembre 2005

Doncs si, ja s'acosta el dia de marxar, així es que l'expedició www.alaconcaguasinespornsor.com vam decidir anar a fer una mica de muntanya al Pirineu. Comença a ser el moment de provar material....

Doncs el cap de setmana no va poder començar millor, que no podent accedir al camp base previst, així es que sobre la marxa vam canviar de plans i finalmente decidirem anar a la boca sud del túnel de Vielha.

Després de fer múltiples voltes i comprovar que o tot estava tancat, o barrufava o feia molt de fred, vam decidir anar a fer el sopar al poble d'Aneto. Allà vam provar el fogonet. La veritat es que tot va anar bastant be fins a l'hora d'apagar el citat mecanisme.... no ho portem gaire be, i un de nosaltres va veure els seus guants impregnats de benzina sense plom, això si super 95!!!!

La nit la varem passar fent un vivac al costat del riu, i quina ventada que feia, gràcies als sacs d'hivern i a les fundes de gore vam sobreviure!!!.

Al dia següent cap amunt, provant botes, motxilles..... consistia en cansar-nos i provar el material, el cim no era del tot important, però que es una sortida sense foto de cim? Doncs el Tuc des Port de Vielha va ser coronat a les 14.00h a una temperatura de -6ºC? No esta malament tenint en compte que en menys d'un mes estarem a -25!!!!

No hay comentarios: