2 DONDE VAS ITA: L'ÚLTIMA PROVA ABANS DE L'ACONCAGUA

L'ÚLTIMA PROVA ABANS DE L'ACONCAGUA

31 diciembre 2005


Doncs per acabar l'any marxem al cim del Bastiments per tal de provar l'últim materials adquirit, és a dir, tenda i fogonet.

Encara que sigui anecdòtic, l'excursió comença amb un café amb llet al poble de setcases... des d'allà ja no hi ha tornarda enrera, hem de fer cim per tal de provar la tenda, així es que ens comencem a vestir i plenem la motxilla com si fos un dels dies de porteig a l'aconcagua.

Alguns diuen que portem uns 20Kg i crec que la cosa no està del tot desencaminada. La pujada és fàcil, així es que en dues hores ja hi som adalt, i allà comença la diversió.

La nostra tenda es una espace explorer de vaude, i el primer que ens crida l'atenció es que la base i el sobre toldo estan units, però això no es l'unic, el més important es que hem contat un total de 7 piquetes i allà hi ha molts més llocs per posar claus.

Després d'uns 30 minuts acabem de muntar la tenda i decidim fer-nos un te amb un dels nostres fugonets de benzina, la tècnica l'hem millorada respecte l'últim cop, aquesta vegada ens hem tornat a embrutar les mans de benzina, però molt menys que l'últim cop.

Desmuntem la tenda i cap abaix que es tard, vol ploure i a tots ens esperen per tal de celebrar l'última nit de l'any.

Bon any a tothom que llegiexi aquest relat i espero que el 2006 estigui ple de reptes com els que jo m'he proposat.

No hay comentarios: