2 DONDE VAS ITA: EXPLOTA LA PRIMAVERA

EXPLOTA LA PRIMAVERA

21 septiembre 2005

"Hoy es el primer día de la primavera, así que le deseo lo mejor para vos"

Qui no s'alegra que comenci la primavera quan li diuen això?

Doncs efectivament avui ha començat la primavera, i quina millor manera que anar a Península Valdés a veure ballenes, pingüins, guanacos, armadillos, lleons marins....

L'excursió ha estat divertida, ja que a la van anaven 9 persones, 6 italians i 3 espanyols, així que amb tots els respectes, pobre guia!!!!!

L'aventura ha començat amb un avistament de balenes, i en aquest cas, asseguro que les hem vistes a escasos metres de la barca. Totes anaven de dos en dos, segons la guia, estaven festejant, així que hem intentat no destorbar aquells moments tan íntims.

Posteriorment hem vist armadillos, en aquest cas eren tres. Segons la guia era extrany, ja que normalment van de dos en dos, però tota la van ha estat d'acord en indicar-li que eren un trio molt ben avingut.

Evidentment quan hem arribat als guanacos que van en grups de més de 5 la van a exclatat a dir ORGIA!!!!!.

En aquest cas els pingüins estaven ben tranquils, cosa que ens ha extranyat a tots, però davant de la seva poca activitat hem pensat en anar a dinar.

La guia s'ha quedat extranyada, ja que segons ella, era la primera vegada, que tot el grup de la van (que no ens coneixiem anteriorment) decidiem dinar tots junts a la mateixa taula. Així ha anat, italians, espanyols i vi argentí (tenint en compte que els preus del menjar i beure estan tirats).

Ens a costat a tots caminar 10 minuts fins arribar a la platja on estaven els lleons marins, potser amb menys vi ho haguèssim fet millor, però l'activitat era senzilla, veure com s'aparellaven....Ah, la primavera!!!!!! De fet hi havia un lleó marí acabat de neixer, encara portava el cordó umbilical!.

Un cop acabada l'excursió, petons per a tothom i abraçades, tots 9 ho hem passat molt be, i el que es millor, em vist explotar la primavera!!!!!!!

No hay comentarios: