2 DONDE VAS ITA: NAHUEL HUAPI

NAHUEL HUAPI

23 septiembre 2005

Europeament parlant, Bariloche es coneguda com la ciutat on està l'estació més gran d'esquí, però parlant en boludo, Bariloche està dins del Parc Nacional Naheul Huapi.

Que hi ha en aquest parc natural? Doncs un llac enorme, amb unes muntanyes nevades darrera i unes illes amb una gran riquesa faunística i florística. Quina es la millor manera de coneixer tot això? Doncs pujant en un vaixell.

El vaixell, era d'aquest antics de fusta, que encara flotava per sort!!!. Allà estavem unes 40 persones, de les quals la mitat erem espanyols, entre ells un grup d'uns 70 edat de mitja de Madrid, que no van sortir del bar ni un minut, be si per baixar a l'illa per veure la flora, si es que podien.

La primera Illa que visitem es diu Victoria, i te cert interés, però el veritable bonic es quan posteriorment s'arriba a la península de Quetrihué on hi ha el bosc d'Arrayanes, únic al món. Increible de bonic!!!!

A la nit per tal da pair tantes emocions varem anar a sopar amb unes peruanes que vaig coneixer al tour, unes trutxes. Quines trutxes, increibles, i quan vaig veure el preu em vaig quedar amb ganes de repetir!!!!

Hauré de pagar sobrepes d'equipatge!!!!!

No hay comentarios: