2 DONDE VAS ITA: IBERIA MADE IN SPAIN

IBERIA MADE IN SPAIN

17 septiembre 2005

Doncs l'arribada a Buenos va anar així.

Primer a l'aeroport del Prat, l'avió no va sortir a la seva hora, el retard tan sols va ser d'una horeta, cosa preocupant perque aixó significava perdre la conexió amb Madrid.

Un cop a l'avió el comandant ens va dir " Srs. Pasajeros, perdonen el retardo, pero este vuelo ni tan solo me tocava a mi, lo estoy haciendo por obligación, así que no se quejen. El vuelo será accidentado por las tormentas, pero el personal de abordo les dará un snack para calmar los nervios".

El fet es que varem arribar a Madrid amb una hora de retard, en principi ens van dir que l'avió de buenos aires ens esperava, així es que primer, tot el jumbo varem de tenir de pujar amb equipatge de mà i tot a dins d'uns d'aquests iberiabus. Evidentment no cabien, pero com la majoria eren boludos es va fer el miracle

L'iberiabues ens va deixar en algun lloc llunyá de Barajas, de manera que un cop ens varen deixar anar, hi havia personal d'Iberia que t'indicava el camí. Allà va començar la marató de Barajas, digna d'una prova del Gran Prix.

Anaves corrent de terminal en terminal, esquivant carrets i persones, i de vegada en quan et trobaves algú d'Iberia que deia, Buenos Aires.

Al arribar a la porta d'embarcament no hi havia ningú, tothom estava dins l'avió des de feia una hora, així es que quan varem pujar ens van aplaudir. Nosaltres totalment deshidratats i demanant que ja era l'hora de l'avituallament.

El viatge va anar be, varem recuperar l'hora perduda. Això si, Buenos Aires estava fresquito 2ºC. Els boludos de l'avió varen baixar amb anoracs, els espanyols amb samarretes de màniga curta.

Argentina 1
España 0

No hay comentarios: