2 DONDE VAS ITA: ARRIBA LA NEU

ARRIBA LA NEU

16 octubre 2005


Doncs aquí estem, les spider widows amb dos components del monstruari, un que comença a ser habitual, el Paül, i en Ion del país basc, ampliant fronteres.

La meteo per al cap de setmana pintava força malament, però l'experiència ens diu que el millor es anar fins a la muntanya i confirmar-ho personalment, així es que de b0n matí varem enfilar cap a Ordesa amb el sexy i el K2.

Quan varem arribar, estava plovent, en realitat plovia poc, així es que varem decidir fer la Faja de Pelayo fins a Cola de caballo. La qüestió es que la pluja es va anar animant, fins començar a nevar al final del trajecte. Tots varem confirmar que realment el gore tex té un límit de permeabilitat, i aquell dia va ser superat amb escreix. Això si, quan després de 5.30h varem tornar als cotxes va sortir al sol.

A la nit vàrem anar a dormir a un alberg que es diu el último bucardo, després de sopar va començar el moment vicios, on tot i no fer grups les spider widows varem ser derrotades per 3 a 1 en diferents jocs de daus, entre ells la cucaracha que serà adoptat com a nou joc spider. Be, de totes maneres diuen que desafortunades en el j0c afortunades en l'amor, així es que val la pena perdre.

El dia següent va ser totalment diferent al primer, va sortir un sol impresionant que ens va acompanyar durant tot el nostre camí per la faja de las Flores entre neu recent caiguda, i es que aquí comença la tardor!!!!!.
Finalment després d'una petita grimpada per les clavijes de Cotatuero, varem arribar als cotxes, evidentment pensant en la nostra pròxima aventura.

No hay comentarios: