2 DONDE VAS ITA: PUNTA ARENAS

PUNTA ARENAS

01 octubre 2005

S'ha de dir que de moment he tingut molta sort durant tot el viatge, ja que tot ha sortit molt millor que bé, i fred en fa, però podria ser molt pitjor.

El fet es que he arribat a Punta Arenas, a l'extrem sur de Xile, la finalitat de la visita a aquesta ciutat es agafar un colectiu que em porti a Ushuaia creuant l'estret de Magallanes. Doncs amb la desgràcia ens hem topat, els diumenges Punta Arenas es paralitza perque és el dia del Sr. i s'ha de descansar!!!!!

Així es que m'haig de quedar dos dies en aquesta ciutat que turísticament no te absolutament cap interés, de fet la guia et recomana dos llocs, el cementiri de la ciutat i una pingüinera que está a 80 km.

La pingüinera está tancada perque no hi ha pingüins, i el cementiri está obert perque hi han morts, però 48 hores en allà no es gaire atractiu. Així es que em dedico a donar voltes i voltes pels mateixos carrers, de vegada en quant entro en algun local i veig algún que altra turísta amb el mateix problema que jo, estar en el pitjor lloc el pitjor dia. Tots estem aquí per esperar una connexió amb l'Argentina.

Això es desesperant, més que res perque avui he sortit a esmorzar a les 9.30 del matí i no hi havia res obert, les cafeterires no han obert fins a les 10.30 i això que avui es dissabte i el dia del Sr. es demà!!!!!

Beneït sigui el Sr. i es seu Sant dia

No hay comentarios: