2 DONDE VAS ITA: MOLT DE FRED I POCA NEU

MOLT DE FRED I POCA NEU

03 enero 2007


Possiblement és una cosa totalment anecdòtica, pero es un fet, estem a principis de gener i de neu ben poca, això si de fred molt.

Avui hem estat a Andorra, i el fet és que per primera vegada en ple gener, hem decidit no portar els esquis i dedicar-nos a fer un trekking per una de les valls que més m'agraden. Es tracta de la Vall d'Incles, una preciositat a la primavera, a l'estiu i també a l'hivern.


Quan ens aproximaven amb el cotxe, estaven una mica increduls al veure carreteres per on avui s'hi podia circular i feia dos anys eren pistes d'esquí improvisades, però així es la natura.


Vam decidir anar a fer una volta fins als estanys de Juclar, la veritat es que no estavem gaires segurs de que podriem arribar. El principi va ser una mica difícil o simplement divertit, ja que tot el camí era una gran placa de gel, pero a posteriori aparexia enfarinadet.


Quan vam arrribar als llacs, només hi havia un pam de neu com a màxim, això si el llac estava totalment gelat. Vam intentar tirar algunes pedres per trencar el gel, però res de res, i el més curiós de tot, si et quedaves en silenci, es sentien les bosses d'aire movent-se, increible.


La baixada la vam fer ràpid fins que varem arribar al pla i aleshores podiem triar o be tornar pel camí de gel o aventurar-nos per un predregar,i ja ho sabem l'aventura es l'aventura. Despre´s de unes tres horetes vam arribar al cotxe que ens esperava, ja acompanyat a l'inici del camí

No hay comentarios: