2 DONDE VAS ITA: NO TINDRÀS UNA CASA EN LA PUTA VIDA

NO TINDRÀS UNA CASA EN LA PUTA VIDA

02 enero 2007

Doncs avui inagurem un nou tema, es tracta del mateix que encapçala aquest relat "mai tindràs casa en la puta vida".


El fet és que entre els propòsits d'aquest nou any, n'he fet un de molt interesant i molt ambiciós, es tracta el de comprar un pis i si don temps doncs independitzar-me, que no significa emancipar-me.

El fet és que aquest matí mentre estava intentant concertar una visita per poder anar a veure un piset, he decidit escriure al respecte, ja que fa temps que busco pis i la veritat es que les he vistes de tots colors, així es que és una bona excusa per parlar.

De moment començarem pel principi, entre les multíssimes revistes que hi ha tirades al carrer, l'altre dia en vaig veure una que fullejant-la em va oferir la següent "oportunitat" ho diem entre cometes, ja que amb el preu que te no es cap oportunitat, però almenys está a Sant Andreu.

Sant Andreu. Pl. Mercadal. Precioso duplex muy agradable, impecable, 2hab. salón cocina, baño, trastero, aire acond. 255.000€ (42.4mil)

De moment avui m'he passat gairebé tot el dia intentant contactar amb l'agència en qüestió per tal de concertar cita, i de moment res de res, així es que quan ho consegueixi ja us informaré




No hay comentarios: